onsdag 23 februari 2011

Ett svårt val...

Men nu har jag bestämt mig.

Blir ingen tjejvasan i år.
Kroppen är off och motivationen i botten.

Ett av mina nyårslöften var ju att faktiskt börja lyssna på kroppen mer och den säger ifrån. Det går inte att ha 10 bollar i luften på en gång.

Nu ska jag istället försöka hitta tillbaka till glädjen i träningen och motivationen om att göra det för att må bra och för min egen skull.
Livet blir inte alltid som man tänkt sig och det går inte bara köra på, ibland måste man stanna upp och tänka efter.


Hur det går med tjejklassikern få vi se, kommer motivationen till det tillbaka så kanske det blir tjejvättern som första projekt istället. Men det kan bara tiden utvisa.Over'N'ouT

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter rätt och sunt! Lovar att du kommer att må bra av ditt beslut!

Ditt nyårslöfte är otroligt sunt och kommer att göra dig gott, önskar att alla (ikl mig själv) ibland stannade upp och funderade kring "hur mår jag" "vad är viktigt" osv. Att det inte alltid blir som man tänkt sig är en annan femma, bara man mår bra!

Jag har tack vare dig blivit motiverad att göra dam-klassikern, men inte förrän 2013. Detta året hade jag tänkt att vara gravid (vi får se hur det går, än så länge har jag ingen "inneboende") och 2012 blir alltså bebisår med träning och så kan 2013 bli ett vettigt år för att förverkliga spektaklet. Skulle bli så jäkla stolt om jag lyckades!

ha det gott!
Ellinor

Therese Wahlström sa...

Låter som ett bra val! ska man göra en sådan grej så krävs det ju rätt mycket träning, men inte minst motivation! Går ju hoppa på närsom du känner för det ju, så till sommaren/hösten kanske du är mer taggad till att hoppa på tåget med vansbrosimningen eller lidingöloppet (eller vilket det nu är...) som första tävling! :)

Snygg spis by the way... ;)

Har du fått se den lilla bebisen än förresten!?

kram