Igår blev det lite experimenterande med mixerstaven.
Proteinrik hallonsorbet med touch av lakrits blev resultatet.
Höftade lite så gissar fram ett ungefär-recept för 2 pers
:
3-4 dl hallon
1-2 dl kvarg
En skvätt mjölk för önskad tjocklek.
ca 2 tsk lakritspulver
1 msk vanilj F1 (herbalife)
Mixa, häll upp i två portionsskålar, in i frysen!
Hur länge den behöver vara i frysen beror på hallonen.
Mina hallon var halvtinade så lät den stå ca 2 tim.
Fick tips om att använda frusna hallon, då kan den kanske
smaskas på direkt beroende på hur isig man vill ha den.
Idag vankas bus i pulkabacken med korvgrillning
i goda vänners sällskap.
Hoppas vinden avtar lite bara, annars kan det bli röset.
Ha en riktigt härlig Söndag,
Kramar
4 kommentarer:
Jag använder alltid frusna bär har liksom inte tålamod att vänta, hm.......sååå himla gott. Kramisar Tina
Mysigt med pulka och korvgrillning ute.
Ha en toppen vecka!
Kram Kia
Mmm, gillar sorbet, och det där verkar ju barnsligt enkelt att mixa till!
Önskar Dig en ny härlig vecka. Måndagskram från Kate
Hallon och lakrits, en oslagbar underbar kombo! Tusen tack för ett nyttigt desserttips!
Önskar dig en fin vecka!
Kram Jenny
Skicka en kommentar