Efter att lagt upp en bild på instagram igår
på såsen jag rörde ihop så kom önskan om recept.
Allt är egentligen lite improviserat så alla "mått" är på en höft:
1dl creme fraiche
0,5 dl citronmajonäs
1 msk senap
ca 5 cm finhackad purjolök
1/4 finhackad rödlök
1 kokt ägg
1 dl kräftstjärtar
(det var vad som fanns kvar efter räk- och kräftmackor)
Dill, svartpeppar och salt.
Vi åt den som kall sås till fisk
men funkar lika bra till toast, baguetter, tunnbrödsrullar m.m.
Ny vecka, nya möjligheter - glöm aldrig det!
Här vankas bvc, storhandling och andra "spännande" hemmasysslor.
Kramar
5 kommentarer:
Ser gott ut! Snart är det ju kräfttider...
Hoppas ni har det bra hela familjen, kram Suss
Mmmm, låter supergott till fisk!
Kram Helén
Mmm vad gott det låter .Tack för receptet söta du .Ha en skön start på nya veckan .Kramar Rita ♥
: ) Tänkte detsamma. Hur gjorde hon det där?
Ang närproducerat så hände det något med våra gurkor som dog. Vi hann smaka 1 eller 2 och det växte som de skulle men plötsligt ville de inte vara med längre. Skumt??
Ha en toppen dag!
kram Kia
Mmmm mumma, kan tänka mig att den var god till fisk!
Snart är det dax att smälla i sig några paket kräftor också! det är sååå gott!:)
Kram
Skicka en kommentar